salivspider
Madárpókjaink fotói
 
Kígyóink és egyéb állataink képei
 
Tartalmunk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Te vagy a
Indulás: 2007-04-08
 
Mit választanál?
Statisztikázzunk
Melyik faj érdekel a legjobban?

Ephebopus cyanognathus
Lampropelma violaceopes
Brachypelma annitha
Brachypelma ruhnaui
Poecilothera metallica
Xenesthis immanis
Theraphosa blondi
Theraphosa apophysis
Coremiocnemis valida
Megaphobema velvetosoma
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
Kérdezz-Felelek Kezdő Pókbarátoknak
Szia! Szóval engem a pöci pederseni érdekelne,konkrét kérdést azért nem írók mert végülis minden érdekel róla!;) Bármilyen hasznos infot megköszönők! Üdv!
34 (2008.07.01.)
Theraphosa blondi megfigyelések, tartási tapaszta

Üdv! Májusban került hozzám egy fiatal (2 vedléses) Blondi megkapta a tároló edényét egy 10*5*5-ös terráriumot. talajként tőzeg és kókuszrost 2-1 arányú keverékét tettem be. a talaj egyik felét nedvesen tartom napi permetezéssel. a talajon nem végzett nagyobb ásási munkálatokat, de kb egy hét után a teljes felületet behálózta. Táplálékként napos tücsköt, kis sáskát valamint kis csótányt kap heti 2-3alkalommal. Nagyon falánk a zsákmányra szabályosan ráveti magát, még akkor is ha előző nap megetettem. a páratartalmat 70-80% között tartottam és a hőmérséklet pedig a 18-28 celsius fok között ingadozott (nappal/éjszaka) Két hete a reggeli ellenőrzés alkalmával láttam hogy levedlett az éjszaka folyamán és sajna nem tudta megfigyelni ezt a folyamatot. a vedlés után már négy nap múlva kereste a megszokott helyén a kaját és a bedobott tücsöknek nem volt esélye sem elérni a talajt. a nála nagyobb hernyóknak is simán nekimegy és befalja!

 

Bevallom hogy a netes fórumok miatt kicsit tartottam ettől a fajtól (állítólag nagyon kényes) de nem tapasztaltam semmi olyat még ami ezt alá tudná támasztani!

1 (2008.06.26.)
Kinek milyen madárpókjai vannak,milyet szeretne?!
Hi! Én még egy elég kezdő pókós vagyok,eddig három állatom van: chromatopelma cyaneopubescens ő volt az első aztán jött egy avicularia versicolor és egy rosea. Hamarosan veszem a negyedik pókom ami egy pöci pederseni lesz. Nos a pöcihez szívesen veszek bárkitöl némi segítséget,eléggé utána néztem,de minnél többet tudok róla annál jobb! Ami a nagy álmom az egy pöci metallica,ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Pont ezért veszek pedersenit,mert vele akarok megtanulni pöcizni(ha esetleg elcseszek valamit mégse egy 25e forintos állat vesszen el). Üdv: L.G.M
7 (2008.01.07.)
Fajeírás gyűjtés---ha tudtok ide másoljátok be a s

Sziasztok!

 

Ha van bármiféle jó fajleírásotok, esetleg megengeditek,hogy feltegyem az oldalunkra,akkor megköszönném. Természetesen a szerző nevét feltüntetve.Köszönöm!

4 (2007.04.22.)
Vélemények az oldalról:-)
0 (-)

 
Oldalak
 
G-mail login
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
EGy kis háttérmuzsika
 
Spider-chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe